Acryl Nagels

De moeilijkste stap als je acrylnagels laat zetten is al gedaan. Je nepnagels zijn bijna klaar! De volgende stap is om jezelf genoeg tijd te geven zodat je ze goed kunt laten doen. Probeer ze zo goed mogelijk aan te brengen, zodat je zeker weet dat ze minstens een week blijven zitten. Vergeet niet om ze op een goede manier te houden. Acrylnagels moeten dus in een salon worden gedaan en de technicus moet een professional zijn. Als het verkeerd gedaan wordt door een niet-professionele, kun je vreselijke resultaten hebben.

De volgende stap is het kiezen van een acryl nagel winkel om uw acryl nagels te doen. Kies niet de goedkoopste. Grote namen hebben nagelbars en grote bedrijven hebben vaak winkels. Kies een plaats die een grote klantenkring heeft en bekend staat om hun kwaliteitswerk. Ook moet het een gerenommeerd bedrijf zijn dat vertrouwde merken kan aanbevelen, zoals Activate, Gelish en OPI, onder anderen. Een bekend merk zal meestal staan achter hun product, en zal u een goede uitwisseling beleid op het nieuwe product, als je koopt een langere periode van tijd.

Ten tweede, bereid u voor op uw manicure. Reinig uw nagels, nagelriemen en vingers. Draag handschoenen om besmetting te voorkomen. Sommige nagelstyliste gebruiken latex wegwerphandschoenen, die beter zijn dan katoen, maar als je niet per ongeluk gestoken wilt worden door het gereedschap van een technicus, is het beter om de dunne latex handschoenen te gebruiken die je hebt gekregen. Als je geen handschoenen hebt, draag je acrylnagels dan niet tijdens je pedicure. Elke nagelsalon zou hun eigen handschoenen moeten voorzien, dus extra moeite is niet nodig.

Nadat uw nagels grondig zijn schoongemaakt, begint u met het verversen van de voorraad acrylvloeistof als dat nodig is. Zorg ervoor dat u een ruime schaal met vloeistof beschikbaar houdt voor uw mengsel. De acrylvloeistof wordt onderworpen aan bepaalde tests om ervoor te zorgen dat het veilig is. Vervolgens wordt het gemengd met een hars die wordt getest om een kleurovereenkomst te garanderen. Na het mengen worden de vloeibare acryl en het acrylpoeder in de schaal gegoten. Zodra het acrylmengsel voldoende koolstof heeft om de kleur te bepalen, herhaalt u hetzelfde proces voor elk van uw nagels.

Zodra de acryl is uitgehard, doop je je vingers in het schaaltje met acrylvloeistof en veeg je het overtollige weg. Veeg je vinger af met een watje of iets dergelijks om de acryl die op je huid terechtkomt te absorberen, en veeg de nagel nogmaals af met een nagelborsteltje. Het is het beste om acryl dat op je huid is achtergebleven te verwijderen, omdat het huidirritatie kan veroorzaken.

Het hele proces duurt ongeveer twintig minuten, en je mag je vingers iets langer in de mix laten. Sommige nagelsalons zijn in staat om acryl in een minuut tijd aan te brengen, maar wees gewaarschuwd dat de mix zeer krachtig is. Hoewel het duidelijk kan zijn voor iedereen die naar je nagels kijkt, is het misschien niet zo’n goed idee om iemand naar je nagels te laten kijken terwijl je een manicure geeft.

Na het vijlen en vormgeven van elke nagel, kunt u elke nagel lakken met een heldere, niet-drogende blanke coating. Laat elke laag drogen, en breng een glanzende, niet-drogende top coat aan om de kleur te verzegelen. Je kunt deze tegelijkertijd met het vijlen van de nagels aanbrengen.

Veel mensen vinden dat de manicure/pedicure routine niet aan hun behoeften voldoet. Af en toe je nagels verzorgen is geweldig, maar je zou eens moeten kijken of je je nagels regelmatig kunt laten verzorgen. U zult er versteld van staan hoe vaak u met veel meer gemanicuurde nagels thuiskomt dan waarmee u naar binnen bent gegaan!