Hairextensions en haarverlenging

Hairextensions Eindhoven

Eerst kijk ik naar je haartype. Is het droog? Vettig? Dik? Heeft u kleur in uw haar? Wilt u het gestript hebben? Heeft u haar met structuur? Ik ga kleur gebruiken om de nieuwe groei van uw haar extensies te benadrukken. Als u van plan bent op het hebben van meer dan drie extensies, dan zal ik met je praten over hoeveel extensies je nodig hebt.

Daarna gebruik ik Multi filament shampoos en conditioner voor de textuur. Dan breng ik een leave-in conditioner aan. Dit is belangrijk omdat het je haar voorbereidt, zodat de extensions gemakkelijk kunnen worden bevestigd en veel langer zullen meegaan. Mijn favoriete conditioner is geheel natuurlijk. Het laat mijn haar sterk en weelderig aanvoelen.

Tenslotte komen we bij de lijm. Ik gebruik altijd minder lijm, zodat ik met minder stukken haar kan werken. Ik begin met het coaten van de hairextensions. Daarna breng ik kleine hoeveelheden lijm aan langs de haarlijn. Ik gebruik de bevestigingsglazen niet, omdat ze echt omvangrijk zijn. Ik kijk eerst naar het gebied om er zeker van te zijn dat alle lijmplekken bedekt zijn.

De volgende fase is het knippen. Ik knip de extensies zo dicht mogelijk bij het hoofd, meestal naast het oor. Dit wordt gedaan zodat ik de plek kan zien waar de lijm moet worden aangebracht. Ik gebruik een klein pincet om de extensions precies te plaatsen waar ik ze hebben wil. De vertrouwde pincet is ook geweldig voor wenkbrauwen. Met het pincet maak je het oppervlak glad en glijd je over het oppervlak, waarbij je alleen het gedeelte met de clip bewerkt. Gebruik een glijmiddel en zeep langs de clip en verwijder het wanneer nodig.

De laatste fase is styling. Ik hou ervan! Laat me je vertellen, met uitzondering van misschien naar mijn salon te gaan, zul je Better Target extensies zelden ergens anders zien dan op het internet. Ik betaalde 99,99 dollar voor een pakje haarextensies, na alles. De instructies vermelden nooit lijm, dus dat is de reden waarom ik had geen problemen, en je hoeft niet eens een smeermiddel te gebruiken om de extensies voor de beste resultaten aan te brengen. Ik volg de aanwijzingen voor het knippen en aanbrengen van de extensions, en daarna style ik mijn haar met mijn vingers voor het beste resultaat.

Ik betaalde $14.00 voor hair multensions. Het werkte prima voor de clips, maar de weefdelen pasten moeilijk door de gaatjes. Dus moest ik alle drie de ectosynaneous my cuts afknippen. Mijn kapster vertelde me dat dit een goede zaak is omdat het dan moeilijker wordt om de weefstukken te weven. Wat ze daar ook mee bedoelde, het maakt de weefdelen makkelijker te zien.

Ik betaalde $35,00 voor teasauactive shampoo en conditioner. Dit is een geweldige shampoo en conditioner! Mijn haar voelt er zo schoon door en het beschermt het tegen chemicaliƫn. Ik gebruik dit product nu 3 maanden en ik ga nooit meer terug naar een niet-Doc. Ze legde me uit dat het een styling product is, geen conditioner. Dus ik bleef zoeken naar kapsels voor lang haar, en ze gaf me de code voor de stijl #method artistic.

Ik probeerde de stijl op mijn dochter, zoals ik altijd doe als ik wakker word. Ik had het gevoel dat ik grote golven zou zien, maar ze wreef me uit. Het moest aanvoelen als katoen, maar het voelde te wasachtig aan om comfortabel te zijn. Terwijl ik toekeek hoe haar haar in de wind waaide, en probeerde de kam met de handdoek te masseren, besefte ik dat ik beter werk kon leveren. Ik kleedde me om, en ging aan het werk.

Lees meer:
Balayage Eindhoven
Dameskapper Eindhoven