Het belang van de goedkope

Eerst komt de beginner. Hij of zij is klaar om de uitdaging aan te gaan. De Beginner begint bij de onderste en werkt zich omhoog. De begeleider zal de beginner nauwlettend in de gaten houden en hem of haar laten zien waar hij of zij heen moet. De begeleider zal ook weten hoe lang en hoe vaak de massage moet doorgaan.

De Correctie-specialist is de volgende in de rij. Deze persoon zal de meest ingewikkelde zaken behandelen. Je zou niet denken dat het zo ingewikkeld zou zijn, maar dat is het wel. Afhankelijk van het geval, kan de begeleider vragen dat de persoon antibiotica in het gebied toedient. Het kan ook zijn dat de persoon het gebied moet schoonmaken. Nadat de medicatie is toegediend, zal de verzorger overgaan tot een lymfatische massage. Deze massage is zeer belangrijk. Het zal de knoop in de lymfatische huid losmaken en de dode cellen van het oppervlak verwijderen. Hij of zij zal druk uitoefenen op de grote splinter en dan naar een tepel gaan en deze masseren. De tepel zal dan krimpen en zich over het vetweefsel vouwen. Tenslotte zal hij de spier van de tepel aanspannen. De holistische massage zal ongeveer een half uur duren.

De volgende in de rij is de kussensloop. Dit is het belangrijkste item op de lijst. Het moet ademend zijn. Als het te los zit, zal de persoon zich ongemakkelijk voelen door transpiratie. Als het te strak zit, zal er pijn ontstaan door het vastklemmen. Het juiste soort materiaal is echter belangrijk. Als het hoesje van katoen is, mag het niet te krullend zijn. De persoon moet ook een knoop leggen of een elastiekje om zijn middel wikkelen voordat hij gaat poepen. Zo wordt voorkomen dat het door het zweten gaat krimpen.

Het derde onderdeel in de rij is de wastafel of douchebak. Dit is waar de persoon zich zal ontkleden. Zodra het lichaam volledig is aangekleed, verwijdert de verzorger alle resten van de kleding van de persoon. Dit kan ook sieraden omvatten die de persoon eventueel heeft. Als de persoon plastische chirurgie aan zijn of haar lichaam heeft ondergaan, zoals een neuscorrectie of borstimplantaten, zal de toga worden verwijderd om het bewijs te tonen.

De vierde in de rij is de handdoek. Handdoeken worden gebruikt om het lichaam te drogen na het uitvoeren van de lichaamsmassage. Als de persoon zich echter niet op zijn gemak voelt, kan de handdoek van tevoren worden dichtgeknoopt.

De vijfde in de rij is de sleutel van het bed. Sleutels worden gebruikt om de sloten van verschillende sloten in het hele lichaam te openen. Bovendien worden ze ook gebruikt om bepaalde flessen, oliebollen en potten te openen. Nadat al deze voorwerpen in het bed zijn gelegd, wordt de sleutel gebruikt om de voorwerpen in het bed op slot te doen.

De zesde in de rij is het laken. Dit wordt gebruikt om het lichaam na de mindfulness massage in te wikkelen. Het wordt ook gebruikt om het lichaam te beschermen tegen bepaalde soorten schade.