Hoe krijg je het perfecte kapsel

Kapsalon Utrecht

Als je in het donker hebt geleefd en niet graag uit je kamer komt voor een knipbeurt, kun je er toch op je best uitzien. Het enige wat je hoeft te doen is een nieuw kapsel te nemen. Als je je huidige kapsel niet mooi vindt, kun je het beter maken. Je kunt volume en lengte toevoegen met illusionaire haarproducten of een föhn of stijltang gebruiken om de extreme lengte te fixeren. De sleutel tot het stylen van natuurlijk haar is het gebruik van de juiste haarproducten en technieken en een zorgvuldige haarsnit om de beste looks te krijgen.

Stappen om het perfecte kapsel te krijgen

Kijk goed naar je kapsel voordat je begint om te zien hoe je het kunt verbeteren. Een ding om te overwegen is de componenten van het kapsel. U moet op zoek gaan naar een kapsel dat past bij uw leeftijd en de kenmerken van uw haar. Kies ook een stijl die bij uw persoonlijkheid past. Föhnen moet worden gedaan op warme en vochtige dagen en krachtige zonnebrandcrèmes met een hoge SPF moeten worden gebruikt om uw huid te beschermen tegen zonlicht. Met het juiste kapsel wordt uw haar handelbaar en makkelijk te stylen, net als uw persoonlijkheid.

2. Stijl

Niet iedereen is geboren met de juiste haarmake-up of haarsnit. Als je een klassieke haarstijl voor zwarte vrouwen wilt volgen, moet je goed nadenken over de vorm van je gezicht. Als je een rond gezicht hebt, moet je wegblijven van krullende kapsels of weeïge bobs. Voor steile kapsels ga je best voor een klassieke stijl zoals een knot of een paardenstaart. Als uw gezichtsvorm isocateus (scheefstand) is, kunt u het haar het beste een licht golvende stijl geven met een overgang door het midden.

3. manier

Een uit Houd in gedachten dat er een verschil is tussen het werken met een boog en het creëren van een rechte lijn. Dus, gedraag je als een vrouw. Maak hoeken met zachte vulling, zoals gestikte halve krullen. Buns knotten en buidels suggereren precies de juiste hoeveelheid volume. Bedenk welke gezichtsuitdrukkingen je wilt creëren met je lippenstift en haarkleur. Als je neutrale kleur wilt, ga dan voor pastels en als je intense kleur wilt, kies dan donker karmozijn.

4. Afwerking

Of je je haar nu voor altijd steil wilt houden of het er gewoon gezond uit wilt laten zien, je moet de look afmaken met een glansserum. Als je een semi-permanente kleur hebt gebruikt, moet je wachten tot het is uitgegroeid voordat je een nieuwe kleur aanbrengt. Als je niet de look hebt gekregen die je wilde, kun je het er altijd weer uitwassen.

5. spray

Neem een fles haarlak en doe die in je haar voordat je onder de douche vandaan komt. Als je sjiek bent, kun je er een paar uit de dollarwinkel pakken. Maar als je net wakker bent, is het onmogelijk om je haar helemaal recht te krijgen. Spray het in plaats daarvan een beetje, masseer het lichtjes in je handen en kam het door. Het ziet er misschien niet al te fotogeniek uit, maar het geeft je een voorsprong en maakt je haar klaar voor de dag.

Lees meer:
schoonheidssalon Utrecht