Hoe maak je je eigen teint

Het begin van de zomer voelt altijd als een explosie van een eeuwigdurende zomerspiraal. De vakantievluchten zijn het ongemak van een paar uur in een kamer met airconditioning meer dan waard.

Alles voelt goed aan. De zon voelt warm, stralend en in sommige gevallen verzengend aan. Wat uw persoonlijke geval ook mag zijn, ik weet dat u zich begrepen wilt voelen. Op deze zomer voelen we allemaal de nawee├źn van het fenomeen dat klimaatverandering is.

Het ding over balayage is dat het niet een one size accommodates all is. Als je denkt dat de stijl die je gebruikt bij jouw gezicht past, dan heb je het mis. Balayage werkt op elk portret. Inclusief foto’s van jou als kind, echtgenoot, vriend, collega, Spiderman of Barbie. En als de kenmerken van je gezicht groot zijn, zoals een grote neus, puntige oren of een terugwijkend voorhoofd, dan zal balayage ook niet voor jou werken.

Vergeet niet dat Balayage een kinderkunst is van de dameskapper. Daarom is het gemakkelijk te begrijpen waarom een 5-jarige een boeiend kleed kan verzinnen om de aandacht van de volwassenen te trekken. Het is ook gemakkelijk te begrijpen waarom een olifant een verfbeurt niet zou aanvaarden of een ezel zich niet op zijn gemak zou voelen met lippenstift.

Voor peuters balayage wordt meestal aanbevolen, maar voor volwassenen zal het een uitdaging zijn om een lastige kleur om te zetten in iets smakelijk voor een volwassene. volwassenen zullen meer tinten zachter in vergelijking met kinderen nodig hebben. Kinderen kunnen gemakkelijk gaan voor baby roze verergeren van de kwestie. in plaats van het gebruik van baby roze zijn er andere opties zoals peuters roze, Ultimate transformeren ormanship granaatappel.

Lees meer:
Hairextensions Eindhoven