Hoe vind je een goede knipbeurt?

Pruiken

Als u op zoek bent naar een specialist in pruiken, wat dacht u dan van Studio Looks Pruiken zijn totaal verschillend van haarstukjes. Haarstukjes worden gemaakt om rond het hoofd te passen – heel natuurlijk, zoals al onze klanten al weten. Studio Looks pruiken is anders: wij kunnen de stijl, de kleur en de lengte van uw pruik aanpassen, precies op basis van wat u wilt. Dit wordt uw personalisatie genoemd.

Personalisering is de manier waarop je jezelf zoveel aantrekkelijker doet lijken, maar toch binnen je eigen mogelijkheden hetzelfde blijft. Heb je ooit een film gezien of een gesprek opgevangen waarin een personage geen uitstraling lijkt te hebben? Plotseling lijkt hij niet eens meer een aantrekkelijk mens te zijn. Je kunt ook merken dat het haar van het personage niet even aantrekkelijk is, alsof ze niet echt zijn. Je kunt je niet voorstellen dat dat stel een echte relatie zou kunnen hebben. Maar het is mogelijk voor jou, als drager, om de illusie te wekken dat je een partner hebt. Hoe precies? Labels-versus-kwantiteit! Er zijn veel labels verbonden aan pruiken, maar ze zijn niet allemaal even interessant. Het stof label? Nee. Het vertelt je niet waar de pruik vandaan komt of hoe oud hij is. Het vertelt je niet hoeveel de persoon betaald heeft om het te laten maken. Als je vaak gezien gaat worden, kun je net zo goed weten waar het vandaan komt en hoe duur het kan zijn. Wat is daar de lol van?

Als personal stylist wordt mij vaak gevraagd, waar vind ik de beste kapsels? Ik wil zeker niet het voor de hand liggende antwoord geven, om twee redenen. Eén, het is gemakkelijk om overal een geweldige haarsnit te vinden. Twee, het is leuk om een geweldige knipbeurt te vinden en als je begrijpt wat ik bedoel.

Als u zich in een stedelijk gebied bevindt, is uw beste gok om uw kapper een blok of twee in de buurt te laten zoeken. Hier is een lijst van stadsgrenzen, risico’s van het leven in gebied, nabijgelegen restaurants en bedrijven, en dichtheid.

1. Bibliothecarissen, schoonheidsspecialisten, kappers en andere vakmensen die op gewilde locaties wonen.

2. overvol: te veel mensen in een ruimte, druk om er goed uit te zien, zorgen over waar de volgende afspraak te krijgen, zorgen over wat te dragen volgens de avondjurk code.

3. kleine steden: hevige concurrentie voor cliënten en vakmensen, lichaamsbeweging zoals het afvissen van de stadsstranden voor lichaamsbeweging, onderdompeling in evenementencentra zoals wikkelpaden, overdekte zwembaden van Faulkner en balsportvelden enz.

4. Voorstad: Populaire plaatsen zoals schoonheidswinkels en drogisterijen, kappers en monteurs van mobiele telefoons.

Van de stad tot de voorsteden, alles ziet er veelbelovend uit. Dus, hoe vind je je weg uit deze puinhoop?

Zoek een professionele kapper die u de basisprincipes van elk type pruik zal uitleggen. Of het nu Vidal Sassoon is of iemand anders, een goede kapper zal u helpen om de looks te vinden die bij u passen. In principe, zult u in staat zijn om hem te beschrijven, welke soorten stijlen je wilt. Door een beschrijving kunt u hem of haar laten weten hoe u eruit wilt zien.

Als je niemand persoonlijk kent, zoek dan enkele vertrouwelingen die hun ervaring met kapsels willen delen. Zij zullen je beste gidsen zijn om een geschikte stijl te vinden.

Kijk in mannenbladen, ook de referenties van je vrienden kunnen je helpen de beste coupes te vinden.

Als je een klein budget hebt, kun je proberen wat haarstukjes op te knippen en kijken hoe het staat. Misschien bent u wel blij met het resultaat.

Tot slot, vergeet niet om zoveel pruiken te passen als u wilt. Uw haar kan bij verschillende stijlen passen.

Volg dit advies op en je zult snel in staat zijn om de beste haarsnit voor jou te vinden.

Lees meer:
Haaruitval
Haarmode