Kapsels op ronde gezichten

 

 

 

De eerste taak voor elke kapper is om te beslissen over de stijl. De stijl van knippen hangt af van de vorm van het gezicht. Andere factoren die van belang zijn voor stylingdoeleinden zijn gewicht, de structuur van het haar, beharing en geslacht.

Een rond gezicht kan eenvoudig op verschillende manieren worden gevormd. Maar ronde gezichten verschillen van elkaar. Ten eerste heeft een rond gezicht een brede kaak. Als het haar te dik is rond het gezicht, zal het de ronding vergroten. Maar als het haar dun is, kan het gezicht er nog ronder uitzien.

De ronde structuur van het gezicht fungeert als basis en de ronding van het haar wordt dun uitgespreid. De haarlijn zal in het midden van het gezicht zitten. Maar de zijkanten moeten worden gestyled op een manier die de rondheid van het gezicht in evenwicht houdt. Dit is waar laagjes om de hoek komen kijken. Het haar aan de zijkanten zal korter zijn dan de haarlijn. De ronding van het gezicht is het tegenovergestelde hiervan.

Een afgerond kapsel heeft dus dun haar aan de zijkanten en langer haar in het midden. Het kan op verschillende manieren worden gelaagd. Het haar kan gestyled worden met pommade. Als het haar dik is, kan het naar beneden worden gekamd. Bij dun haar kan het haar stekelig zijn. Het kan ook worden gestyled als een paardenstaart die aan de onderkant is vastgebonden.

Een andere manier om een ​​rond gezicht te stylen is door de pony naar voren te brengen en een beetje gladmakende crème over het voorhoofd te gebruiken. Er zijn verschillende lengtes van pony die kunnen worden gekozen. Maar de basis is degene die lengte aan het gezicht toevoegt en voorkomt dat het gezicht er te rond uitziet. Aangezien het ronde gezicht de belangrijkste determinant is voor kapsels, stelt een rond gezicht een norm die kan worden gehaald. Het ronde gezicht kan rond worden gemaakt door de lengte van het haar van de kin tot de oren te variëren. Het haar tussen de wenkbrauwen kan ook naar voren worden gebracht zodat het het voorhoofd bedekt. De basisregel voor kapsels op ronde gezichten is om ervoor te zorgen dat ze het gezicht breder maken en niet te overdreven doen. Door voor extreme kapsels te gaan, zal het ronde gezicht er alleen maar extreem uitzien.

De paardenstaart is een veelvoorkomend kapsel op ronde gezichten. Het kan naar één kant van het gezicht worden geveegd. Ronde gezichten kunnen ronder gemaakt worden door het gebruik van zijkammen. De punt van het ronde frame is de bovenkant van het hoofd. Hier wordt de haarstrook omlijst. Soms is de voorkant van het hoofd rond gemaakt. Dit is een off-shot van de paardenstaart. De kammen kunnen worden gebruikt om de voorkant van het haar omhoog te krullen of het haar in het midden te brengen.

De meeste kapsels kunnen worden gedaan. Met oefening en een goede techniek kan men ze gemakkelijk doen. Met de juiste haarproducten kun je ze prachtig stylen. Met vaardigheid kan men ze op een aansprekende manier stylen.

Leer hoe u al uw kapsels kunt funderen.