Magische wimperlift.

Schoonheidssalon Rotterdam

Krijgt u vaak klachten van uw collega’s en vrienden over het volume van uw wimpers? Zelfs de mooiste make-up op de markt kan de wanhopige van wimpers, waar niets aan te doen is, niet verbergen.

Probeer de Ardell Magic Lash-Lift. Het is informatief, informatief, informatief. Probeer dit schoonheidsproduct eens! De inboorlingen in North Carolina zijn verdeeld. Ze bezitten wel acht verschillende mascara’s. Al snel zaten mijn Clarkson vriendin en ik achter hetzelfde wimper-lift product aan. Lippenstift? Mascara’s? Ik heb nooit problemen gehad met mascara of eyeliner (sterker nog, het heeft wonderen voor me verricht). Maar mascara heeft tot mijn verbazing geen wonderen verricht.

Het is waar. Je wimpers gaan niet omhoog. Het is waar in elke zin van het woord. Maar mijn vrienden, ze krijgen een hele nieuwe look. Wat de zin van het leven betreft, zijn er maar twee manieren om je wimpers sterk en mooi te houden. Als je in jezelf gelooft, dan zul je er geen spijt van krijgen. De Ardell Magic Lash Lift is de niet-toxische belofte van de wimpers.

Nadat ik vorige week ben overgestapt op Ardell Magic Lash-Lift, kan ik nu al zeggen dat het wonderen verricht. Mijn wimpers zien er fantasievol en sexy uit, fladderend en gestift. Ik ben vooral onder de indruk van de wenkbrauwversteviger van Ardell. idool, hun gevaarlijke stofvrije alternatief voor formaldehyde.

In Charlotte, North Carolina, ligt Ardell, gunstig gelegen, in The Executive Air Park, ook bekend als het dichtbevolkte Blue Barrel Air Park. Ardell is bereikbaar te voet, te voet, per fiets en met de auto. In de stad ligt Ardell op loopafstand van de MACC-vestiging, die bestaat uit winkels en restaurants. Ardell heeft zijn locatie in Charlotte behouden vanwege de grote vraag naar het gebruik van zijn diensten. Hoewel je gemakkelijk in de verleiding zou kunnen komen om te denken dat MACC de grootste attractie van Charlotte is, heeft Ardell nog grotere plannen om zich verder te ontwikkelen.

In de herfst van 2010 gaf de gemeenteraad van Charlotte toestemming voor de bouw van een Ardell down Town. Het gebied dat nu bekend staat als het Oval-gebied zal een film- en spacomplex omvatten, met winkels en restaurants aan beide zijden. De stadsplanningsraad gaf Ardell ook opdracht de dichtheid van zijn winkels te vergroten om de verwachte groei op te vangen. Ardell nam de uitdaging aan en ontwierp een plan dat, tussen de bestaande winkels en de nieuwe ontwikkeling, klanten een one-stop shopping ervaring zou bieden.

De eerste Ardell-winkel werd geopend in ATM special, gericht op alle klanten die op zoek zijn naar Ardell make-up en huidverzorging. Adell’s blik op het stadsbeeld verwaarloost schoonheid niet. Daarom streeft Ardell ernaar om een geweldige klantenservice te bieden en u kennis te laten maken met de make-up, cosmetica en huidverzorging showcase. Voor Ardell schoonheid, hoeft u zich geen zorgen te maken over het rijden naar het winkelcentrum om 7:00 ’s ochtends om te winkelen voor uw favoriete make-up producten. Bovendien worden Ardell schoonheidsartikelen aangeboden in de meeste ziekenhuizen en kleedkamers in het hele land. Maar om de tevredenheid van de klant te waarborgen, draagt het team van de make-up fabrikant ook zijn steentje bij aan het leveren van betaalbare make-up van hoge kwaliteit door te investeren in onderzoek en ontwikkeling.

Met andere woorden, Ardell draagt meer dan alleen make-up. De make-up fabrikant ontwerpt namelijk ook de uithangborden, verpakkingen en decors voor zijn make-up. Tot slot voert Ardell de glamourmagazines waaruit de consument wordt geadviseerd. Het bedrijf zorgt er zelfs voor dat haar make-up wordt gedistribueerd naar schoonheidswinkels, klinieken en salons. Op die manier wil Ardell zijn plaats als leider in de schoonheidsindustrie innemen.

Als je moe bent van make-up die je gezicht geen natuurlijke gloed geeft, en je wilt chemicaliƫn vermijden die je huid kunnen beschadigen, dan moet je zeker overwegen om Ardell make-up te proberen. De kleurcosmetica van Ardell zijn betaalbaar, en het bedrijf staat bekend om het leveren van geweldige resultaten. Als je een vrouw bent die haar persoonlijke uitstraling en imago wil verbeteren, en die ook haar vrouwelijkheid wil versterken, dan moet je zeker eens kijken naar de cosmetica van Ardell.

Lees meer:
Kapper Rotterdam
Hairextensions