Spa Diensten

Dag- en nachtspa’s in Den Bosch bieden u een helende, verjongende en comfortabele ervaring. Als u meer wilt weten over deze faciliteiten, kunt u gemakkelijk aanvullende informatie vinden over spadiensten. Hieronder vindt u een aantal beschrijvingen van een aantal spa diensten waarvan u kunt genieten in deze spa stad.

Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen zijn eens te meer een perfecte manier om te ontspannen en een gladde en gezondere huid te krijgen. Tijdens een gezichtsbehandeling wordt u gehydrateerd en gevoed met aloƫ Vera en andere natuurlijke producten die uw huid gezond maken. Tijdens de vijfendertig minuten durende sessie ervaart u een massage, die in vergelijking met een gewone massage, tien keer meer hydratatie op het gezicht aanbrengt. Als u tijd heeft voor een ontspannend en rustgevend bad, kunt u een verblijf in de spa boeken.

Massage

Dit is een populaire spabehandeling die gericht is op ontspanning en verjonging van lichaam en geest. Tijdens de sessie masseert een professionele masseur het lichaam en het gezicht met petroleumproducten en kruiden. Om de hele ervaring te versterken wordt de huid in een warme, vochtige handdoek gewikkeld. Na de sessie wordt het gezicht en het lichaam besproeid met het verkwikkende water. Afhankelijk van het huidtype en de temperatuur die de masseur heeft toegepast, wordt de verjongingstherapie samengesteld.

Toen de revitaliseringstherapie werd uitgevonden, was ze bedoeld voor 2002. Maar, onlangs zijn de kuuroordprofessionals en de specialisten van de huidzorg van over de hele wereld begonnen om de verjongingstherapie wegens zijn bewezen voordelen te gebruiken. de symmetrische huidtextuur, de fijne lijnen of de rimpels, de roodheid of de ongelijke huidkleuring, de acne, de vlekkerige huid of de saaie teint, zijn de gemeenschappelijke types van huidproblemen die de verjongingstherapie kan richten. De therapie is geschikt voor alle huidtypes.

In principe is een gezichtsverjonging een huidverzorgingstherapie. Ze is erop gericht de huid haar oorspronkelijke gezonde toestand terug te geven. In principe omvat een gezichtsbehandeling een reeks medische ingrepen bij de beauty salon, reiniging, tonifiƫring, massage, peeling en hydratatie. Een gezichtsbehandeling omvat ook een reeks huidverzorgingsbehandelingen.

Lees meer:
Schoonheidssalon Den Bosch