The Benefits of Yoga

De chakra's zijn als haarvaten, of kleine bloedvaten die door het bloedsysteem naar de verschillende weefsels en organen van het lichaam reizen.

afdelingen voor circulatie

ze reguleren de hoeveelheid bloed die in de bloedbaan stroomt

ze zorgen voor het zuurstofopnameproces in het bloed

ze lozen afvalstoffen, zowel lichamelijk als persoonlijk

ze integreren en behouden de balans tussen voeding en lichaamsbeweging

weerspiegelt de therapeutische effecten van de lichaamsorganen

het uiterlijk van het lichaam vormgeven

fungeert als een indicator voor fysieke en emotionele gezondheid

menu voor lichamelijke gezondheid

Vita yoga legt de nadruk op yogahouding en pranayama (yoga-ademhaling) als sleutel om het welzijn van lichaam en geest te verbeteren.

pranayama (yoga-ademhaling)

hoe het werkt?

pranayama is een endotherm proces; de fundamentele metabolische processen van het lichaam omvatten warmte. Traditioneel wordt warmte geleverd door de atmosfeer van de aarde, maar de moderne wetenschap bewijst dat warmte van de zon even gunstig is voor de gezondheid. Omdat de zonnestralen worden weggefilterd door de ozonlaag van de atmosfeer, ervaren mensen niet langer de schadelijke effecten van ultraviolette stralen die de warmtereserves van het lichaam kunnen uitputten. Door een uur per dag buiten te zijn, kunnen mensen levenslang gezond en jonger blijven.

yoga

hoe het werkt?

De term "yoga" heeft zijn wortels in de oude Indiase wetenschap van yoga. "Yoga" komt van de wortel ykg, "gist", wat op zijn beurt de voedingsstof betekent die aanwezig is in het Indiase voedsel dat wrongel wordt genoemd. Wrongel bevat aminozuren, die aanwezig zijn in normale groeiweefsels van het lichaam. Deze aminozuren zijn degenen die aanwezig zijn in het bloedplasma en aminozuren zijn verantwoordelijk voor celgroei, DNA-organisatie en bepaalde vormen van metabolisme. In de moderne tijd heeft de term yoga zijn klinische betekenis verloren. Het wordt nu in het dagelijks leven gebruikt als een eenvoudige manier om stress te beheersen en de gezondheid te verbeteren.

Vreemd genoeg verschijnen de voordelen van yoga al op zeer jonge leeftijd. In de meeste culturen is de vroege kindertijd cruciaal voor de productie van groeihormoon en dit is het moment waarop het lichaam optimale niveaus van collageen, elastine en hyaluronzuur creëert. Dit resulteert in een optimale groei van weefsels en cellen, een jong ogende huid en een weerstand tegen kanker.

Voordelen van yoga voor kinderen

Hoe volwassenen yoga ook beoefenen, ook kinderen hebben er baat bij. Onderzoek toont aan dat yoga de cognitieve functies zoals geheugen en vereiste concentratie verbetert. Kinderen die yoga beoefenen, presteerden beter op corpustests en ook op intelligentietests. Er is onderzoek waaruit blijkt dat ze slimmer zijn, en dus beter in vergelijking met kinderen die geen yoga beoefenen. Dit werd onthuld op basis van het vergelijken van daders met niet-daders in een steekproef van verwende kinderen. Yogaliefhebbers en schoonheidsspecialisten kunnen de positieve effecten op kinderen waarnemen van een bezoek aan een yogi. Ze kunnen er ook voor kiezen om prenatale vitamines te nemen om de vitaliteit van de geslachtscellen van de moeder te verhogen. De energie van de kinderen en het bloed naar de moeder worden hersteld en het lichaam van de vrouw wordt verjongd door de yogasessies.

Schoonheid voor kinderen

Er is een groot aantal voordelen voor kinderen die worden omringd door een teller. Ze kunnen ermee spelen, ervan genieten en zelfs beschermen tegen schade. Zoals met elk ander deel van het lichaam, hebben kinderen veel haar, nagels, tanden enz. en hebben ze de juiste zorg nodig. Verschillende soorten mineralen kunnen worden gebruikt om de kinderen te beschermen tegen schade. Ze kunnen dus oude zilveren salicylzuren, grijze tanden, amethist, oud goud, shen en dergelijke gebruiken om de kinderen te beschermen tegen enig kwaad. Het concept dat kinderen de veiligste wezens op aarde zijn, kan niet worden beargumenteerd, omdat ze zo schattig en vertederend zijn. Ouders dienen de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen om de veiligheid van de kinderen te waarborgen en tegelijkertijd zichzelf te beschermen tegen schadelijke blootstelling aan zware metalen en vuil. Ze moeten opmerken dat kinderen het meest worden getroffen door milieuvervuiling, dan door verkeersvervuiling, dan door anticonceptiepillen.

Ze moeten de kinderen ook banen bieden, waarbij niet veel chemicaliën worden gebruikt. In tegenstelling tot volwassenen hebben kinderen een hekel aan lichaamsbeweging en hebben ze een voorkeur voor simpele dingen. Zelfs eenvoudige klusjes vergen inspanning en tijd. Om deze reden kan iedereen genieten van eenvoudige hobby's die weinig impact hebben op het milieu. bossen, stranden, fietsen, sporten of gewoon wandelen zijn goede hobby's voor de kinderen. Het hebben van deze activiteiten met hun ouders is een hobby, geen last. Dus zelfs als de ouders in een restaurant of een kapsalon werken, kunnen de kinderen nog steeds genieten van het spel.<|endoflife.

Milieuvriendelijke hotels. Een paar hotels en resorts zijn milieuvriendelijk geworden. Bijna elk verblijf in een resort biedt zijn gasten wijnservices en andere milieuvriendelijke producten aan. Zelfs het menu is gezond en evenwichtig.

Artsen geven, interessant genoeg, misschien enkele tips op om hun patiënten te leren over gezond leven.