Wat zijn de risico’s van een plastische chirurgie?

Huidverjonging

Door de juiste voeding en vitaminen te eten, ziet uw huid er stralend uit. Naarmate we ouder worden, verliest onze huid haar natuurlijke stevigheid en elasticiteit. Dit resulteert in rimpels en verslapping. Er zijn tegenwoordig veel anti-verouderingsproducten op de markt, maar vitaminesupplementen zijn belangrijk om er jong en gezond uit te blijven zien.

Als u zich zorgen maakt over rimpels en verslapping, kunt u misschien beter eerder een plastisch chirurg bezoeken. De verhoogde productie van collageen in ons lichaam houdt verband met veroudering. Met meer collageen verdwijnen rimpels en andere tekenen van veroudering. Wetenschappers zijn nu in staat om het verouderingsproces van sommige cellen in ons lichaam te stoppen. Gedurende een paar maanden hoeft u geen pijnlijke chirurgische ingrepen te ondergaan. In plaats daarvan ziet u er jeugdig en fris uit zodra de operatie is uitgevoerd.

Bij deze ingreep wordt gebruik gemaakt van liposuctie om de vetophopingen uit het gezicht te verwijderen. De warenhuis cosmetische ingrepen zullen uw eigen vet gebruiken. Natuurlijk, het is liposuctie met een verschil. Uw vet wordt in een laboratorium verwerkt, en het vet wordt op de gewenste plaatsen geïnjecteerd. Dit is geen drukpunt, en het is de eerste keer dat de vetafvoer in uw lichaam met succes door een laboratorium wordt nagebootst. Deze injecties zijn niet alleen pijnloos, maar het duurt slechts een paar minuten om de resultaten te verkrijgen.

Uw voorhoofd, boven wangen, hals, kin en lippen zijn de belangrijkste gebieden waar artsen vetinjecties gebruiken. Behandelingen voor uw ellebogen, enkels, bikinilijn en onderbenen volgen hetzelfde patroon. Er zijn zeer weinig risico’s verbonden aan dermale liposuctie, behalve misschien een kleine blauwe plek of huidreactie, die zeldzaam zijn. Er zijn zeer weinig, kortstondige, bijwerkingen, en ze zijn niet pijnlijk, en hebben geen gevolgen op lange termijn.

Onder de kleine groep mensen die vetophopingen hebben door diepe veneuze trombose, is er ook een reactie op de injectie. Er is een klein probleem met reacties. Medici moeten voorzichtig zijn; je kunt geen reacties verwachten bij een vet dat in een spier is geïnjecteerd.

Het is vooral een kwestie van zelfvertrouwen. Hoe zelfverzekerd ben je om de wereld met je littekens tegemoet te treden. Misschien laat je de ingreep door een professionele litteken verwijderaar doen. Als dat zo is, controleer dan hoe goed dit gedaan is, en hoe goed het litteken geneest. Het litteken zit er niet voor niets, en het moet worden aangepakt als een serieus bezorgde professional.

Het is moeilijker om zeker te zijn van kwaliteit als het gaat om zoiets persoonlijks als je gezicht. De littekens zullen er levenslang blijven, en het is misschien moeilijker om er zeker van te zijn dat het goed gedaan wordt. Maar dit is belangrijk om te weten, en voor de mensen die om je geven, is het absoluut van vitaal belang.

Als je een beslissing neemt, weeg dan de risico’s af. Door nalatigheid en onwetendheid van jouw kant, kom je er misschien nooit achter dat de dingen die je deed fout waren. De littekens zullen niet op magische wijze verdwijnen. Maar het is een goed idee om het te proberen. En wie weet, misschien helpen je littekens je vrienden je beter te begrijpen, en je te helpen in je leven.

Lees meer:
Schoonheidsspecialist Boskoop
Body slimming