Welke stijl zou jij kiezen?

Kapper Schiedam

Voordat u een beslissing neemt om naar een andere salon te gaan, moet u overwegen welke kapselstijl u wilt. Hier zijn enkele suggesties over welke stijl u het beste zou staan.

1.Uitdunnen schaar- Kort kapsel? U kunt proberen de schaar uit te dunnen om het haar op uw hoofd korter te laten lijken. Aangezien de schaar is gemaakt met een dunne rand, zou slechts een klein deel van het haar dat wordt geknipt zichtbaar zijn. De vorm zou min of meer een evenwichtige vorm zijn. Dit kapsel zou passen bij mensen met een rond gezicht.

2.Razor Cut Hair Style- Als u wilt, kunt u proberen het scheren van zowel boven-en onderkant om het haar een rommelige afwerking te geven. Dit is een geweldig kapsel voor mannen met haar dat van nature rommelig is en een dikke omlijsting heeft. Voor meer info over scheermes cut, zie verwijzend artikel.

3.Taper Hair Style- Het is een stijl waarbij het haar wordt geknipt met taps toelopende uiteinden. De taps toelopende uiteinden zouden het haar er taps uit laten zien, STOP! Dit zou passen bij mensen met dik en oncontroleerbaar haar. Mensen met dit soort haar kunnen opvallen in een menigte en toch hun hemd en das dragen. Een taps toelopend kapsel zou ook een goed alternatief zijn voor een crew cut.

4.Blunt Cut Haarstijl- Het is een waar het haar is stomp gesneden. De stompe snit kan kort of lang zijn. Een stompe snit is gemakkelijker te stylen en te beheren. Deze snit zou passen bij mensen die niet veel haar hebben.

5.Spiky haar stijl- Het is een stijl waar het haar wordt gesneden met scheermes. Dit is een stijl die wordt geassocieerd met mannen, hoewel vrouwen kunnen Spiky haar ook hebben. Een scheermes cut kan lang of kort zijn. Het haar wordt met een scheermes geknipt.

6.Low Fade Haarstijl – Dit is een stijl waarbij het haar wordt geknipt met een zeer lage fade. De fade loopt normaal van het einde van de haarlijn tot aan de voorkant van het oor. Dit zou geschikt zijn voor mensen met dik haar.

7.ventional Shag – Dit is waar het haar wordt geknipt met één lengte. Deze shag is geschikt voor mensen die geen volume nodig hebben.

8. Lange bob – Dit is een bob die lang is aan de achterkant en kort aan de voorkant. Deze snit zou passen bij mensen met dik en oncontroleerbaar haar. De Facial Beauty Complex zou passen bij dit soort kapsel.

9.Strakke paardenstaart – Ponytail zou passen bij mensen die hun look willen veranderen. Het past bij mensen die krullend haar hebben. Mensen die willen een slanker moet proberen dit kapsel. Het is meer geschikt voor krullend haar. Het is geknipt met een vorm straal naar voren. U kunt ook wijzen het centrum of fade deze cut.

10.Parting haar – het haar naar de zijkant verdelen is een beknopte manier om stijl toe te voegen. Het haar bestaat uit pluizige delen. Het past bij mensen met krullend en halflang haar. Het is geknipt met middelgrote secties aan de voorkant. Dit zou passen bij mensen met een drukke levensstijl. Het is een stijl die isonisch.

11.Brede Kapper – Bredere platen zouden dit een heel mooi kapsel maken. Mensen met brede schouders kunnen een brede vlecht bevorderen. Het is verder gemaakt om te passen bij mensen met zeer lang haar. Het is aan te raden om de nadruk te leggen op de bovenkant van het hoofd, de rug en de jowls.

Lees meer:
Barbier schiedam
Barbershop Schiedam