How to Choose the Right Herbal Facial Mask

cosmetic cream texture background. white surface cosmetic cream for skin and body in an open jar - créme stockfoto's en -beelden

Cosmedix gebruikt geavanceerde technologie om een ​​specifieke vorm van vitamine A af te leveren, trimetrische vitamine A genaamd. In september 2004 kreeg het goedkeuring van de FDA om de synthetische vorm van vitamine A, synthetisch tetric of synthetisch retinoïnezuur, te promoten.

VITAMINE D wordt door het lichaam opgenomen en opgeslagen in de lever. Het is een van de belangrijkste componenten van collageen, een natuurlijke stof die cellen helpt om water vast te houden. Collageen is verantwoordelijk voor de elasticiteit van de huid.

VITAMINE E is een natuurlijke stof die het lichaam niet zelf kan aanmaken. Het is een antioxidant die kan worden gevonden in polyfenolen, plantaardige oestrogenen, paardenbloemen, groene thee en bioflavonoïden en andere natuurlijke stoffen produceert die vaak vitaminerijk worden genoemd. Het wordt door het lichaam opgenomen en blijft in het lichaam om vitale functies uit te voeren.

ALGENEXTRACT is belangrijk voor de huidverzorging omdat het geconjugeerde ketens kan vormen. Deze ketens zijn nodig voor de signaaltransductie die verantwoordelijk is voor de haargroei. De excimeerzuurspiegels nemen af ​​met de leeftijd. De haargroei stopt en huidcellen beginnen te bloeden. Daarna begint de exfoliatiecyclus.

ALOE VERA staat bekend om zijn rustgevende en helende werking op de huid. Wanneer het op de huid wordt aangebracht, helpt het de bloeding te stoppen en helpt het ook om de cellen van de opperhuid voor te bereiden om een ​​nieuwe groeicyclus te ondersteunen. Het lichaam absorbeert de actieve ingrediënten van aloë vera en wordt gebruikt in veel actuele huidverzorgingsproducten.

Daarom zijn er eigenlijk maar drie ingrediënten die je moet vermijden om te genieten van een zelfgemaakte kruiden-gezichtsbehandeling.

Dus, de volgende keer dat u uw kruiden-gezichtsmasker kiest, neem dan de tijd om meer te weten te komen over deze ingrediënten en hoe ze worden gebruikt. Het kan zijn dat u allergische reacties heeft op een of meer van deze stoffen en dat u het masker daarom niet mag gebruiken. Als je het masker nog nooit eerder hebt geprobeerd, overleg dan eerst met je dermatoloog om te bepalen welk masker geschikt is voor jouw huid.

Een nuttige tip om op te letten bij het vinden van het juiste kruiden-gezichtsmasker voor uw huidtype, is om monsters van het masker te maken. U kunt dit doen zodat u het masker op uw huid kunt testen. Ik weet zeker dat je je huid het beste wilt verzorgen, dus verbaas je niet als het masker dat je kiest niet bij je past!