Schoonheidssalon Eersel

Massage Therapy, Essential Oils, Skincare, Spa

De schoonheidssalon van Germaids volgt een filosofie: Iedereen verdient het om af en toe in de watten te worden gelegd. Daarom is Germaids schoonheidssalon gestart. De verwennerij is betaalbaar en je kunt het elke dag doen, wanneer je maar wilt. Het kan uw favoriete luxe zijn en u kunt de middelen vinden om uzelf eraan te overgeven, wanneer u maar wilt.

Laten we beginnen met het belangrijkste: de luxe spa-ervaring. Laten we eerst beginnen met de Jacqueshes Liminal-collectie die body message, verjongende olie, masque body exfoliate en masque hydraterende crème bevat. De dames die hun eigen sectie hebben voor alle verzorgings- en conditioneringsbehoeften, worden uit bed gerold en naar een speciale ruimte geleid waar ze zullen gaan liggen en ontspannen. Er is ook een zitgedeelte voor massages. Alles wat je zou willen weten over massages is beschikbaar voor de klant.

Andere producten die in deze salon-spa te vinden zijn, zijn haarkleuring, haarontspanner, permanente golf, schaamhaar shag, scratched, cuticula remover, extra body en speciale reflexologie. Dit laatste is een behandeling waarbij een beoefenaar verschillende soorten gereedschappen en technieken gebruikt om het lichaam van de cliënt te masseren. Sommige van deze massages kunnen een reflexologieapparaat omvatten dat de cliënt helpt de buikspieren te versterken, een vibratieapparaat dat de cliënt helpt de rug van de spieren te versterken en tot slot een massageapparaat dat helpt om de druk in verschillende delen van de lichaam.

Germaids schoonheidssalon biedt ook een jongens- en meisjesavondje uit. Met alcohol als ingrediënt zal het effect naar verwachting afnemen, aangezien het alcoholgehalte in dit geval erg laag is. Anders is het effect waarschijnlijk precies het tegenovergestelde.

Kom voor een middagje ontspanning en verjonging naar Germaids en ervaar de authentieke essentie van de Franse cultuur. Er zijn nog veel meer voordelen aan het bezoeken van deze salon. Je zult misschien aangenaam verrast zijn te weten dat de meerderheid van de vrouwen en meisjes hier huishoudelijk werk doen als onderdeel van hun dag. Sommigen van hen bereiden zich zelfs voor op de volgende dag, terwijl sommigen wachten op de volgende afspraak. Ook al is dit prima, het betekent dat ze hun tijd tussen de twee moeten verdelen. Bovendien hebben veel van hen volwassenen die voor hen zorgen. Volwassenen die het vaak druk hebben, zijn voor iedereen een probleem. Massages worden hier ook geholpen bij het voorbereiden van de volgende afspraak.

Normaal gesproken staan ​​er rijen mensen te wachten om binnen te komen. Massages zijn maanden van tevoren volgeboekt. Als je een maand op je massage wacht, kun je dan tijd vinden om naar het strand te gaan? Kan uw partner binnenkort komen? Als u bent zoals de meeste mensen, beantwoordt u de meeste van deze vragen met nee. Als u echter avontuurlijk bent ingesteld, is er altijd een optie voor kortere pauzes.

Of u er nu voor kiest om hier uw bad te nemen of uw haar en nagels te laten doen, Germaids is een geweldige plek om te bezoeken die veel ontspanning biedt. Aan de andere kant vind je er ook veel tevreden klanten. Ze hielden van de service die ze hier kregen en zullen terugkomen voor meer.