Acrylnagels Hoogvliet: Wat je moet weten voordat je erheen gaat

Acrylnagels Hoogvliet

Deze nagels zijn gemaakt van acryl – een transparant, zacht materiaal waardoor je je natuurlijke nagel eronder kunt zien en de nagel zelf sterker wordt. Wanneer je acrylnagels aanbrengt, lak je een sterke, heldere basislaag en breng je daaroverheen je nagellak naar keuze aan. Laat de lak volledig drogen en vijl en polijst de acrylnagels voorzichtig om alle extra lak die op de nagel zelf achterblijft te verwijderen. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat acrylnagels heel anders zijn dan kunstnagels. Terwijl kunstnagels van hard plastic zijn gemaakt, zijn acrylnagels van zachter materiaal, en ze zijn bedoeld om bovenop uw natuurlijke nagel te worden gedragen. Als je ze verwijdert, beschadigen ze je nagels niet. Valse nagels helpen daarentegen helemaal niet bij het uiterlijk van uw nagels; ze worden gebruikt als decoratie.

Soorten acrylnagels

Er zijn twee manieren waarop nagelstylisten acrylnagels aanbrengen: als een plaatje of als een gel overlay. Als een plaat worden acrylnagels bovenop uw natuurlijke nagel aangebracht en vervolgens op maat gevijld. Bij een geloverlay brengt uw nagelstyliste vloeibare acryl over uw nagel aan en hardt deze vervolgens uit met een ultraviolette lamp. Daarna kunt u uw eigen nagellak aanbrengen of een nagellak gebruiken die de technicus u aanbiedt. In beide gevallen kunt u kiezen voor een volledige, gedeeltelijke of Franse manicure. Volledige acrylnagels zijn dikker dan uw natuurlijke nagel en kunnen tot twee weken gedragen worden zonder beschadigd te raken. Gedeeltelijke acrylnagels zijn dunner en blijven ongeveer een week zitten. French manicure opties zijn vergelijkbaar met acryl nagels, maar de acryl is gelakt op de top, in plaats van op de nagel zelf.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een manier om je look te veranderen, of je wilt gewoon nagellak kunnen dragen zonder je zorgen te maken over chippen of beschadiging van je nagels, dan zijn acrylnagels misschien wel de perfecte optie voor jou. Het mooiste is dat ze heel eenvoudig aan te brengen en te verwijderen zijn, dus je kunt je look veranderen wanneer je maar wilt. Er zijn wel een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Ten eerste is het belangrijk om je nagels schoon en droog te houden, zodat ze gezond blijven. Probeer ook het juiste type nagellak te dragen om de beste look en draagtijd voor uw nagels te behouden.