Hoe kom je van je haar af

Ingrediënten Ingrediënten zijn de kracht van het hele product. Ingrediënten van hoge kwaliteit worden natuurlijk uit de natuur gehaald. De beste Ingrediënten zijn allemaal natuurlijk. Veel Ingrediënten zijn derma filler cellen. In Rotterdam worden deze gebruikt in veel dermale vullers. Het betekent dat de huid wordt opgevuld met vet en collageenvezels. De huid wordt opgevuld en ziet er gladder en zachter uit.

Onvolkomenheden van de huid

Misschien heb je kleine onvolkomenheden en hebben we die allemaal. Misschien heb je grote onvolkomenheden en hebben we die allemaal. Misschien heb je wat rimpels en hebben we die allemaal. Uw huid is gewoon niet precies zoals die van hen. Het is makkelijk om een vrouw met grote onvolkomenheden te herkennen. Ze hebben snorren of haar zoals baarden. Vrouwen die kleine borsten hebben, hebben grotere onvolkomenheden. De huid is verschillend van persoon tot persoon. Mensen met een kleine huid hebben het moeilijk om dik haar te laten groeien. De reden is simpel, ze hebben een andere celstructuur.

Haar

De haarstructuur is ook verschillend voor verschillende mensen. Afro-Amerikanen hebben verschillende haartypes. Je hebt luier (zwart) type, krullend, relaxed, dik en golf. Ik denk dat je het wel snapt. Je hebt een product nodig dat met je haar kan werken. Als je het verkeerde product gebruikt, krijg je dezelfde problemen als je andere haarvrienden hebben.

Ik wil je helpen om het juiste goedkope cosmetica producten voor je haar te gebruiken. Om dit te doen heb je een paar dingen nodig. Het eerste is een goede relaxer. Het tweede is, ongeacht welk type relaxer je hebt, zoek een relaxer die bij je past. Sommige mensen hebben wave of losser relaxers. Deze zijn gericht op het maken van krullende relaxers. Als je strakke krullen hebt, kunnen dit soort relaxers te veel tijd in beslag nemen. Overweeg dus wave of losser relaxers. Het derde wat je nodig hebt is, je raadt het al, een goede schaar. Deze wordt gebruikt om de uiteinden van het haar af te knippen. Knip alleen de uiteinden en niet het hele gebied. Het 4e ding dat je nodig hebt is, een sub scavenger. Dit is een product dat zal helpen los te maken haren die zijn gekruld. U kunt deze vinden bij Wal-mart, Target en andere plaatsen. Het vijfde wat je nodig hebt is een natuurlijke leave-in conditioner. De beste die ik heb gevonden is olijfolie als je die altijd op je haar gebruikt. Gebruik de olie en verdeel het over je haar. Ik raad 2% olijfolie aan. Sub scavenger het ziet eruit als een blauwe kleur maar is een gele kleur zodat je het gemakkelijk kunt identificeren.

Nu zijn we klaar om de eigenlijke procedure uit te voeren om mee te beginnen. Ik wil u een korte samenvatting geven van hoe dit in zijn werk gaat. Je zult je haar moeten vlechten. De beste vlecht om mee te beginnen is degene waar MINDER haar op groeit. Dan moet je een gevlochten band maken. De makkelijkste om te doen is degene die precies zo groeit als je eigen haar. Om een gevlochten band te maken, moet je je haar in het midden verdelen en het middelste deel van de vlecht aan weerszijden van je hoofd plaatsen. Vervolgens vlecht je de linker- en rechterkant van je hoofd, waarbij je het middelste deel van de vlecht tussen je 2 nekpunten trekt.

Om dit gemakkelijker voor u te maken, zult u de uiteinden van het haar willen krullen. De eenvoudigste manier om dit te doen is met je vingers. Ik weet het, misschien denk je, “waarom vingers gebruiken?” Nou, omdat je dan minder kans hebt om het haar in de war te maken.

Lees meer:
Skin care producten Rotterdam
Lashes bestellen